-- Κατασκευές --

   Η εταιρεία μας ΚΑΜΠΑΝΟΤΕΧΝΙΚΗ εδώ και 30 χρόνια κατασκευάζει και τοποθετεί σε όλους τους ιερούς ναούς σε Ελλάδα και Εξωτερικό τους πιο σύγχρονους μηχανισμούς καμπανών κωδωνοκρουσίας και το παραδοσιακό σύστημα περιστρεφόμενης καμπάνας με μοτέρ.

   Επίσης κατασκευάζουμε καμπάνες εκκλησιών σε όλα τα μεγέθη και τις συνδυάζουμε με τις καμπάνες που έχετε στο καμπαναριό σας, και έτσι έχουμε μια οικονομική λύση με το καλύτερο αποτέλεσμα.

   Οι καμπάνες εκκλησιών που κατασκευάζουμε έχουν την σωστή αρμόνια και την μέγιστη απόδοση με συνδυασμό με έναν από τους ηλεκτρονικούς μας εγκεφάλους. (RBA 161R - RBA 161 - RMB 6-4R - RMB 6-4 - BMC touch electronic melody)

   Οι ηλεκτρονικοί μας εγκέφαλοι αυτόματης ηλεκτρικής κωδωνοκρουσίας καθώς και τα ηλεκτροσφυριά των καμπανών είναι τα πιο σύγχρονα σε θέμα κατασκευής με οθόνη πλήκτρα αφής και ρυθμίσεις για όλες τις λειτουργιές.

   Τα ηλεκτροσφυριά καμπανών έχουν θερμική προστασία να μην καίγονται από την πολλή χρήση.    Κατασκευάζουμε μελωδικές καμπάνες εκκλησιών με ένα νέο μηχάνημα στην Ελλάδα, που αποδίδει όλους τους ήχους (νότες) των καμπανών και παίζει όλα τα απολυτίκια των Αγίων, απολυτίκια Παναγίας καθώς και όλα τα τροπάρια Χριστουγέννων και του Πάσχα και πολλές εκκλησιαστικές μελωδίες από απλές καθημερινές έως και αγιορείτικα χτυπήματα καμπανών, με ρυθμιζόμενη ένταση του ήχου να μην ενοχλούν τις ώρες κοινής ησυχίας.    Κατασκευάζουμε ωρολόγια εκκλησιών καμπαναριού ανάλογα με την όψη της κάθε εκκλησίας (αριθμοί - λατινικά) καθώς και το μέγεθος, ανάλογα το ύψος που θα τοποθετηθούν.

   Τα ωρολόγια εκκλησιών που κατασκευάζουμε είναι απόλυτης ακρίβειας τελευταίας τεχνολογίας με αυτόματη αλλαγή ώρας χειμερινή - θερινή.

   Επίσης κατασκευάζουμε ωρολόγια καταστημάτων, ωρολόγια πόλεων, ωρολόγια πλατειών, ωρολόγια διαφημιστικά, με το λογότυπο του κάθε καταστήματος ή εταιρείας, με αυτόματη αλλαγή ώρας και αυτόματο φωτισμό την νύχτα.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

  1. ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
  2. ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ
  3. ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΩΔΩΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ
  4. ΗΛΕΚΤΡΟΣΦΥΡΙΑ ΚΑΜΠΑΝΩΝ
  5. ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΚΩΔΩΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΕΣ
  6. ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΩΝ
  7. ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  8. ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΑ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ
  9. ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ
  10. ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (ηχητικά από τους καλύτερους οίκους σε όλο το κόσμο)
   Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την σωστή λύση στην πιο οικονομική τιμή.

Ο υπεύθυνος τεχνικός
Μπούρας Ιωάννης